Follow us

Oni će (verovatno) imati više neuspešnih veza od ostalih

Ako vam vez ne traje duže od nekoliko meseci i uvek se pitate gde je ta tačka prekida čak i ako se u početku čini da sve ide dobro, možda je stvar u zvezdama.

MissBloom TEAM
oni će imati više neuspešnih veza

Dok veze zavise od ljudi i njihove želje da stabilizuju vezu, ponekad astrologija može imati ulogu u tome.

Dakle, ako ste umorni od mnogo neuspešnih veza, možda nećete kriviti sebe sledeći put. Ova četiri horoskopska znaka će verovatno imati više neuspešnih veza, s tim da sledi i upozorenje: ove osobine su prvenstveno fokusirane na vaše zodijačke kvalitete, što znači da sve navedene osobine ne moraju nužno važiti za vas lično.

1. Rak

Raku je izuzetno teško da održi vezu. Bez obzira koliko truda ulažu, oni često završe u neuspešnim vezama. Ne radi se o tome da ne žele da njihova veza funkcioniše, već činjenica da se sve što rade da je poprave često pokaže nepotpuno ili beskorisno.

2. Devica

Razlog što Device imaju neuspešne veze često leži u činjenici da one traže savršenstvo kada su u pitanju partnerski odnosi. Jedna greška je dovoljna da one počinju da gube interesovanje za drugu osobu. Štaviše, često mešaju (fizičku) privlačnost sa ljubavlju i to je ono što im veze osuđuje na neuspeh.

3. Bik

Bik takođe pati od mnogih slomova u životu. Iako uvek daju sve od sebe u vezi, njihov partner često na kraju očekuje mnogo više. Bez obzira na to koliko truda ulože, druga osoba ih, nekako, nikada ne smatra dovoljnim i više voli da ode iz veze.

4. Škorpija

Škorpije obično donose odluke o ljubavi i vezi bez mnogo razmišljanja. Zbog toga nakon nekoliko meseci osećaju da nešto nije u redu. Možda počnu da pronalaze nedostatke u partnerskom odnosu i čak veruju da zaslužuju bolje. Kao rezultat toga, imaju mnogo neuspešnih veza u potrazi za onim savršenim, što je daleki san.

Foto: Unsplash

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master