Follow us

Ne volite da se sunčate, a želite bronzani ten? Evo kako da ga postignete kod kuće!

Otkrivamo vam kako da postignete savršen, bronzani ten kod kuće, bez da izađete na sunce, samo uz dobru pripremu kože i malo šminke!

MissBloom TEAM
Ne volite da se sunčate, a želite bronzani ten? Evo kako da ga postignete kod kuće!

Tačno je da je najlepša koža - negovana koža i zato polazna tačka uvek treba da bude bazirana na kvalitetnom i kontinuiranom režimu nege. Ako pogledate, na primer, glumicu Dženifer Aniston, shvatićete da je tajna njene privlačnosti zapravo u njenoj koži. Ona uvek izgleda savršeno jer joj koža prosto sija, ima taj zaglađen kvalitet i ujednačenu boju. A upravo to je ono čemu svi težimo kad dođu letnji dani i vreme za laganu garderobu.

Ne volite da se sunčate, a želite bronzani ten? Evo kako da ga postignete kod kuće!

Kako ne želite da se previše izlažete sunčevim zracima i podstičete starenje kože, preuranjene bore i neželjenu pigmentaciju, predlažemo da uvek imate visok zaštitni faktor na licu. Lice je osetljivije od ostatka tela i podložnije je lošem uticaju spoljašnosti. Međutim, proizvodi sa zaštitnim faktorom su obično gusti, masni i ne prijaju licu, te ih nerado koristimo. Iz tog razloga, predlažemo da pogledate korejsku kozmetiku, jer su Korejci opsednuti zaštitom od sunca i majstori u pravljenju kvalitetnih i inovativnih formulacija i tekstura.

Bronzani ten kod kuće

Pošto ste apsolvirali zaštitu od sunca, sada je vreme da postignete zavodljivi bronzani ten. Najbrži način za to je uz pomoć šminke. Kada pričamo o šminkanju lica, sada je trenutak da uzmete puder, koji vam je bio previše taman, i nanesete ga bez bojazni. Obavezno ga ublendajte na vrat i dekolte, kako bi gornji deo tela bio ujednačen. Ako imate puder koji je u boji vašeg tena, za dodatnu boju poslužiće vam bronzer. Aplicirajte ga na isti način, tako što ćete ga naneti na lice, vrat i dekolte.

Bronzani ten kod kuće

Ako tamniji ten želite da postignete uz pomoć proizvoda za samopotamnjivanje, uslov je da uradite dobar piling kože, a sama aplikacija treba da bude brza i što ravnomernija. Ako ste početnik, birajte losione sa oznakom light to medium. Ako i dođe do pojave štrafta, one neće biti tako očigledne.

Bronzani ten kod kuće

Kako bi vaš ten dobio pravi letnji vibe, nemojte zaboraviti hajlajter. Nanesite ga na ključna mesta: jagodice, sredinu čela i duž nosa, na ključne kosti i ramena. I za kraj, nosite odevne komade svetlih ili jarkih boja, jer će vaš ten maksimalno doći do izražaja.

Tekst: Redakcija MissBloom.rs

Fotografije: Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master