Follow us

"Crvene zastavice" na prvom sastanku

Već na prvom romantičnom sastanku mogu se uočiti signale koji upozoravaju da ta veza neće biti uspešna.

MissBloom TEAM
"Crvene zastavice" na prvom sastanku

Proverite da li se i vama dogodilo nešto od ovih stvari. Ili, da li vi možda šaljete te "crvene zastavice":

Fokus na prošlost

Dešava se često da na prvom sastanku dve, jedna drugoj još nepoznate osobe, pomenu dogodovštine iz detinjstva, iskustva ili uspomene iz školskih dana. Ali problem nastaje ako vam neko stalno i naširoko objašnjava svoje prošle veze ili traume. To je jasan znak da se ta osoba zaglavila u prošlosti i da zapravo ne želi da stvara budućnost.

Instant zaljubljenost

Verovatno ste srećni kada vidite da se nekome sviđate ili da ste zainteresovani za nekoga. Postaje malo manje prijatno ako osoba izjavi da vas voli na prvom sastanku ili počne da pregovara sa vama o zajedničkom životu, porodici i drugim stvarima. Ne, to nije čuvena ljubav na prvi pogled, jer ona pogađa oboje. Ako se primeti kod samo jedne osobe, može ukazivati emocionalnu nestabilnost.

Loše ponašanje prema ljudima koji vas uslužuju

Ako se neko ponaša bez poštovanja prema konobaru, velika je verovatnoća da će se tako ponašati kasnije i prema vama, vašim prijateljima i porodici. Dobro posmatrajte kako se osoba na prvom sastanku ponaša prema ljudima koji vas uslužuju.

Različite vrednosti

Suština svakog odnosa je prilagođavanje i prihvatanje razlike. Međutim, može nastati problem ako se vrednosti neke osobe potpuno razlikuju od vaših. Da li se ne slažete oko važnih stvari, odnosno stvari koje su važne njemu, a vama nisu i obrnuto? To može dovesti do teške i turbulentne veze.

Nepoštovanje vaših granica

Možda vas vaš novi dejt pritiska da razgovarate o nekoj temi uprkos tome što vidi ili ste mu rekli da vam je neprijatno? Da li vas dodiruje bez vašeg pristanka? Jasno postavite svoje granice i udaljite se na vreme ako primetite da ih druga osoba ne poštuje.

Foto: Unsplash

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master