Follow us

Gvinet Paltrou ima nov proizvod za ženski libido: Ovaj biste čak mogli da poželite!

Najnoviji Goop proizvod za žene ima bezobrazno ime, ali plemeniti cilj, da brže stignete do orgazma. Dajte mu samo jedno dva meseca da počne da deluje.

MissBloom TEAM
seksi igracka gvinet paltrou

U vestima koje nikoga neće iznenaditi, Gvinet Paltrou, danas poznatija kao kraljica joni jaja i sveća sa mirisom vagine i orgazma ima novi proizvod. Od ostalih koje nam nudi, ovaj biste čak mogli da poželite.

Holivudska zvezda i preduzetnica je objavila na Instagramu najnoviji dodatak svojoj lifestyle imperiji Goop - proizvod za koji tvrdi da pojačava ženski libido. Nazvala ga je „DTF", a ako želite prevod, sklonite decu ispred ekrana, jer se pominje seks u žargonu. Reč je o 60 pilula u maloj ružičastoj i crvenoj bočici koje koštaju 55 dolara. Kako one rade? Nemamo pojma, jer je na veb-stranici navedeno samo da je ovim pilulama cilj da odgovore na „neke od onih uobičajenih fizioloških prepreka seksualnoj želji". A da biste primetili rezultate, moraju se uzimati dva puta dnevno tokom dva meseca.

Napominjući da pružaju pomoć u prebacivanju "našeg seksualnog nagona u veću brzinu", autori teksta proizvoda podsećaju nas na sve neprijatelje ženskog libida: „svakodnevni stres i anksioznost, hormonske fluktuacije i umor”. Navedeni su i sastojci raznih trava za koje Goop tvrdi da klinički pokazuju da podstiču zdravo seksualno uzbuđenje kod žena. Formulu zaokružuje ekstrakt šafrana, za koji se kaže da podstiče raspoloženje. "Ne radi se samo o seksu", kaže sajt. „Radi se o tome da češće podstičemo našu potragu za većim zadovoljstvom. I da, izabrali smo da ga nazovemo DTF. To može biti šala koju delimo."

Ali, postoje i nekoliko ključnih informacija u sitnim slovima na sajtu, gde stoji da američka Uprava za hranu i lekove nije procenila sve ove podatke.

Džesika Leoni, koja ima 25-godišnju karijeru u psihoseksualnoj terapiji, kaže da prima s velikom rezervom najnoviji proizvod Goop-a, ali pozdravlja svaki razgovor o seksualnom zdravlju žena. I, u tom smislu, aplaudira Gvinet Paltrou. A sada da pređemo na stvar.

- Samo četvrtina žena može uvek da doživi orgazam samo kroz seksualni odnos. Osvežava kada vidimo zvezdu koja traži nove načine da pronađe zadovoljstvo. Ali marketing novog suplementa za seksualno zdravlje, koji kaže da će vaš seksualni nagon prebaciti u brzinu, ipak ide predaleko - ističe Leoni za HuffPost UK. Pored cene, ona kaže da za navedene sastojke (od kojih prepoznajemo samo šafran) nema dokaza da zaista povećavaju ženski libido. Za vijagru se, na primer, mehanizam zna - sastojci zaista podstiču protok krvi u penisu, što dovodi do lakše erekcije. - Čak ni Goop ne tvrdi da će suplement delovati. Želim malo više naučnih dokaza pre nego što uložim u taj proizvod - kaže ona.

Međutim, Goop nije pogrešio što se bavi takvim pitanjima. - Njegova ključna tačka prodaje je, kako se navodi, uobičajene fiziološke prepreke seksualnim željama. Nema sumnje da te prepreke postoje i objašnjavaju veliki jaz u orgazmu između muškaraca i žena, pri čemu četvrtina žena doživi orgazam tokom seksa u poređenju sa 90% muškaraca - ističe Leoni. Na kraju, kaže ona, postoje "jeftiniji i efikasniji načini" za uklanjanje ovih prepreka od uzimanja pilule. Počnite tako što ćete bolje komunicirati sa svojim partnerom, prodrmati vašu seksualnu rutinu i potražiti nove načine za fizičku stimulaciju. - A ako tražite trenutni nalet adrenalina, postignut na potpuno prirodan način, predlažem vam trčanje. Posle trčanja ćete se osećati 10 puta bolje, neće vas toliko koštati, a dobrobit koju ćete osetiti pojačaće vam želju za seksom - zaključuje terapeutkinja Džesika Leoni.

Foto: Profimedia, Instagram

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master