Follow us

Jesenji outfit po uzoru na Dženifer Lopez: Retro naočare i čizme sa njenim potpisom želimo da posedujemo odmah

Stilska lekcija pop zvezde koja nam je bila neophodna.

MissBloom TEAM
jesenji outfit jlo

Dženifer Lopez će, čini nam se, zauvek biti nepresušan izvor inspiracije kada je reč o jesenjim stajlinzima. Srećom po nas, poznata pevačica nas gotovo svakodnevno "časti" sjajnim odevnim kombinacijama koje zapravo možemo smatrati svojevrsnim modnim lekcijama koje ćemo definitivno želeti da usvojimo!

Maslinasto zelenu jaknu, koju je vezala u struku kako bi ga naglasila (i zaokružila celokupan stajling), ukombinovala je sa svilenom maxi haljinom nešto tamnije nijanse iste boje. Monohormatski look upotpunila je maslinasto zelenim čizmama na štiklu – u pitanju je model Jaylah Bootie iz sopstvene DSW kolekcije. Ono što nam je privuklo pažnju jesu cipele na pertlanje do zgloba, koje krasi neobičan detalj u vidu mini-džepa sa spoljašnje strane obuće, a cena ovog komada sa ličnim pečatom Džej Lo je 90 dolara.

Jedno što je odstupalo od maslinasto zelene boje, bila je elegantna torba od braon kože, koja je na pravi način ispunila svoju funkciju "otvaranja" outfita. Ipak, osim čizama, pažnju su nam privukle su nam i njene oversized Tom Form Falconer naočare za sunce kao i Keri Bredšo momenat – ogrlica sa njenim imenom, koju je stilizovala sa još nekoliko zlatnih ogrlica, prstenja, narukvica i minđuša. Što se nas tiče, ovo je kompletnost u svakom pogledu!

Foto: Instagram

Priredila: T. Mišović

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master