Follow us

Ovo su ključni trendovi za proleće/leto 2022.

Tu je kao i uvek jedan veliki povratnički trend, ali i jedan potpuno nov.

MissBloom TEAM
trendovi

Cveće u proleće? Kako očekivano zar ne? Verovali ili ne, tokom ove prolećne i letnje sezone to neće biti slučaj, makar ne kada su u pitanju vodeći trenodvi.

Naravno, floralni motivi će uvek biti poželjni tokom ove sezonei niko vam neće reći da ste neprikladno odeveni ukoliko se pojavite u suknji cvtenog dezena, ali ovaj motiv konačno nema primat i mi to želimo maksimalno da iskoristimo.

Ovo su ključni trendovi za proleće/leto 2022.

Prvi od trendova koji će dominirati tokom toplijih meseci jesu mini suknje. Kada kažemo mini, mislimo na: mini, mini, mini suknje. Nakon godina u kojima su dominirale midi i maksi dužine, mini forma preuzima scenu, ali pod jednim uslovom: ukoliko stilizujete gornji sa donjim delom u formi odela. Šta dobijete?

Najelegantniji mogući seksepil koji ste imali priluku da vidite u poslednje vreme. Ili ne verujte brendovima kao što su Miu Miu, Dior, Sandy Liang, Chanel, Makarian?

trendovi_2

Drugi u nizu, ali ništa manje bitan, jeste trend koji nam je svima poznat: čipka. Mada, ne bilo kakva čipka već staromodna, koja podseća na vez. Najženstvenja forma dominacije i moći doći će u vidu delikatne romantike. Na koji način bi trebalo da je implementirate možda je najbolje da pogledate aktulene kolekcije Michael Korsa, Isabel Marant, Giambattiste Vallija i modne kuće Chloe.

trendovi_3

I poslednji, vrlo letnji i vrlo neočekivan trend - kupaći kostimi kao luksuzni komadi. Ne, nikako preskupi kupaći kostimi - ukoliko vam je to palo na pamet, ali da, vrlo da - kupaći kostimi kao ekvivalent večernjim komadima garderobe. Ukoliko bacite pogled na kolekciju Schiaparelli proleće/leto 2022. biće vam sasvim jasno o čemu pišemo.

Tekst: Maja Bunčić

Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master