Follow us

Viktorija Bekam odriče se stila koji ju je proslavio

"Danas bi me uhapsila modna policija"

MissBloom TEAM
viktorija bekam

Voleli vi Spice Girls ili ne, morate priznati da je Viktorija Bekam 90-ih godina prošlog veka postavljala trendove ne samo u modi, nego u celokupnim načinom života. Danas, kada se odrekla mikrofona i postala dizajnerka, rešena je da se pokaje zbog nekih odevnih komada iz tog vremena. U stvari, tvrdi da bi je "uhapsila modna policija" ako bi sada nosila tu odeću.

Kako je došla do tog zaključka? Kada je dala intervju o evoluciji svog stila za Wall Street Journal, poznata Britanka izjavila je da četvoro njene dece obožava da gleda stare fotografije, na kojima je sa suprugom Dejvidom. Izdvojila je jednu, naročito dragu sinu Kruzu, i objasnila: - Postoji jedna paparaco slika na kojoj ulazim u (radnju) Marks & Spencers i telefoniram, a nosim donji deo trenerke i veliki srebrni pufer (jaknu). Kruz mi je poslao tu sliku pre nekoliko nedelja i rekao mi je: „Mama, izgledaš tako cool. Zašto se više tako ne oblačiš?" I razmišljam, da se sada tako obučem, modna policija bi me zaključala."

Takođe je izdvojila još jednu od "najozlogašenijih” kombinacija - crni kožni komplet Gucci koji je uparila sa Dejvidovim i tako se pojavila u javnosti 1999. godine. - Nikada, nikada, nikada, nikada mi neće biti dozvoljeno da zaboravim taj izgled. A ironija je u tome što smo bili od glave do pete u Gucci koži na događaju koji je Versace priredio za Donatelu - što je samo po sebi bilo pogrešno - podsetila se Viktorija.

Međutim, ona ističe i da je naučila da "prigrli" deo "lošeg ukusa" u svojoj staroj garderobi i da ga sada smatra "inspirativnim". - Na primer, nema ničeg lošeg u PVC pantalonama ako ćete ih upariti sa prelepom belom smoking košuljom. Tako bih ja danas nosila odeću iz 90-ih. U to vreme sam nosila PVC pantalone sa gornjim delom bikinija i grudima podignutim do brade - objasnila je. A čuveni beli bikini koji je nosila na dodeli Brit Awards 1997. nije bačen, ali ga ne čuva ona, nego njena majka, „negde u ormariću”. - Možda je vreme da se vrati - našalila se Viktorija Bekam. Ili se bar nadamo da je tako.

Foto: Profimedia, Instagram

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master