Follow us

Od "Čuvara plaže" do robijaša

Ako ste gledali bar jednu sezonu "Čuvara plaže" sigurno se sećate glavnog "čuvara" Miča Bjukenona, a ako ste u to vreme bili još i tinejdžerka, nema šanse da niste zapamtili i njegovog sina Hobija.

MissBloom TEAM
Od “Čuvara plaže” do robijaša

Igrao ga je tada novi holivudski zavodnik Džeremi Džekson. Danas "Hobi” ima 41 godinu i poslednjih decenija bio je sve osim poželjnog muškarca. Iako su mu producenti predviđali sjaju karijeru, teret slave je za njega, očigledno, bio pretežak. Pošto je upao u pakao zavisnosti, postao je hrana za najžuću štampu. U svet narkotika ušao je zajedno sa suprugom, manekenkom Loni Vilson. Brak im je bio ispunjen svađama i tučama, a pesnice su sevale s obe strane. Jednom takvom prilikom, Džeremi je supruzi polomio rebra, a policija je potvrdila da je manekenka bila izgrebana i u modricama.

Loni je posle svega doživela nervni slom i zabrinula mnoge kada je nestala na dve godine. Ispostavilo se da je završila na ulicama Los Anđelesa, gde su je pronašli paparaci. Danas u njoj niko ne bi prepoznao jednog od najlepših i najuspešnijih modela svog vremena.

Tada je krenula hajka upravo na Džeremija jer je, navodno, odbio da joj pomogne. Međutim, ispostavilo se i to da on nije mogao da pomogne ni sebi. Samo godinu dana nakon što je Loni pronađena, on je odslužio zatvorsku kaznu od devet meseci, a malo je nedostajalo da iza rešetaka provede i sedam godina. Naime, Džeremi je 2015. godine napao nepoznatu ženu i izbo je nožem. Najpre su se sukobili, a glumac je potom pokušao da joj ukrade automobil. Nožem ju je povredio u leđa, nogu i ruku, a potom pobegao. Navodno je pre toga već bio hapšen jer je izbo nepoznatog čoveka. Uz kaznu od pet godina, određeno mu je da plati još 30.000 dolara kazne i da ide na terapiju za kontrolu besa. Posle svih ovih događaja, nekadašnja zveza "Čuvara plaže” je odlučio da okrene drugi list. Pobedio je u borbi s alkoholom i narkoticima, učestvovao u rijalitiju "Rehabilitacija slavnih sa dr Druom” kako bi se izborio i sa zavisnošću od steroida. Danas radi kao kao fitnes trener. Mediji mu veruju kada kaže da je "čist”, a on pokušava da se vrati u Holivud. U tome ima snažnu podršku - svih onih žena koje smatraju da je "mali Hobi Bjukenon” danas ozbiljan frajer. Nadamo se da je i terapiju kontrole besa prošao s odličnim uspehom.

Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master