Follow us

15 najboljih pevača svih vremena

Pogledajte ko se od svetskih muzičara našao na vrhu ove liste.

MissBloom TEAM
popularni pevaci

Ko su najbolji pevači svih vremena? To je teško pitanje. Čitaoci Rankera, specijalizovanog portala za ankete iz pop kulture, masovno su glasali na tu temu.

Nije bilo naročitih uslova, u obzir su dolazili solo izvođači svih žanrova i (modernih) vremena. Tako je sastavljena lista na kojoj se nalaze mnogi od najvećih i najpoznatijih vokala u istoriji savremene muzike.

Od stare garde do budućih legendi, ovi pevači su među najpopularnijima na svetu zahvaljujući ne samo moćnom pevačkom glasu, nego i impresivnom nastupu uživo.

U ovoj anketi učestvovalo je nekoliko hiljada čitalaca koji su dali skoro 2,5 miliona glasova, a pozvani su da glasaju na osnovu kvaliteta i talenta svakog pevača i uticaja koji su na muziku izvršili njihovi albumi i nastupi, a ne samo na osnovu njihove popularnosti ili slave.

Pogledajte ko se od svetskih muzičara našao u vrhu ove liste. Svako od nas bi listu sastavio drugačije, ali ne zboravite da je reč o različitim žanrovima, kao i to da su presudili lični ukus glasača, njihova volja da učestvuju u anketi, a dobrim delom i fama koja obavija njihovog idola.

P.S. Za pevača koji je prvi, glasalo je više od petine anketiranih.

15. Džon Lenon

14. Princ

13. Ela Ficdžerald

12. Maraja Keri

11. Elton Džon

10. Stivi Vonder

9. Selin Dion

8. Adel

7. Lučiano Pavaroti

6. Elvis Prisli

5. Frenk Sinatra

4. Areta Frenklin

3. Vitni Hjuston

2. Majkl Džekson

1. Fredi Merkjuri

Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master