Follow us

Kako se oženio Džordž Kluni (i da li je zažalio zbog toga)

Nekadašnji večiti neženja Holivuda i njegova supruga Amal, poznata advokatica i aktivistkinja, prvi put su otkrili detalje svog braka.

MissBloom TEAM
džordž i amal kluni

Uskoro će jedan od najskladnijih brakova u Holivudu proslaviti prvu deceniju, što je naročito zanimljivo jer je reč o Amal i Džordžu Kluniju. Dakle, o ženi kojoj je karijera bila na prvom mestu - sve dok nije upoznala najpoznatijeg neženju na svetu. Njih dvoje već dugo uspevaju da svoje privatne trenutke sakriju od javnosti. Ipak, s vremena na vreme dobace neku mrvicu, biranim rečima, pazeći da ne otkriju previše. Zna se da šezdesetogodišnji glumac sa šesnaest godina mlađom suprugom ima petogodišnje blizance Aleksandra i Elu. On je nedavno za podkast "WTF sa Markom Maronom” konačno otkrio detalje kako je odlučio da se oženi. Amal je, rekao je, "najneobičnija, najpametnija, najsjajnija, najlepša žena” koju je ikada upoznao i da ne bi mogao biti srećniji nego što je sada. Tada je naglasio da nikada nije nameravao da se venča. "Slušajte, nisam hteo da se oženim. Nisam želeo decu. A onda je ovo izuzetno biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio", priznao je holivudski zavodnik. I Amal je, nešto kasnije, progovorila o istoj temi, za magazin Time. "Brak je predivan. U mužu imam partnera koji me neverovatno inspirše i podržava, a imamo i dom ispunjen ljubavlju i smehom", rekla je lepa advokatica i poznata aktivistkinja za ljudska prava. Dodala je da je uloga majke lepša nego što je očekivala, te da su Ela i Aleksandar velika radost za nju i Džordža. "To je radost svega što sam ikada mogla da zamislim. Tako sam srećna što sam pronašla ljubav svog života i što sam majka, jer tako postižem ravnotežu", naglasila je Amal Kluni.

Par se prvi put javnosti pojavio u jesen 2013. godine. Džordž ju je upoznao u sopstvenoj vili u Italiji, na jezeru Komo, gde je stigla u društvu zajedničkih prijatelja. Često je isticao da se zaljubio na prvi poled. Ponovo je stao pred oltar, iako se pre toga bio zarekao da mu to više neće pasti na pamet posle brodoloma s koleginicom Talijom Balsam. Ipak, kada se venčao s Amal 2014. godine, još neko vreme se držao drugog zaveta, da neće imati decu. Sudbina se i sa tim poigrala. Kada je saznao da je Amal u drugom stanju Kluni nije bio toliko u šoku što će postati otac, nego što će dobiti blizance.

"Postoji onaj trenutak kada odete kod doktora i oni izvuku onaj komad papira sa sonograma i kažu: "Evo”, a ti kažeš: Dečak je. Fantastično.” Onda su rekli: "A druga beba je devojčica...”" Uprkos početnom šoku, Džordžu se sada dopada izazov zvani odgajanje blizanaca. Džordž je takođe otkrio da su on i Amal razgovarali o ideji da imaju decu posle "oko godinu dana" braka. "Bili smo u braku oko godinu dana kada smo pozvani u kuću prijatelja. Tamo su imali dete koje je bilo glasno i nesnosno, a ja sam rekao: "Sveca mu!”. Izašli smo napolje da prošetamo. Ni ona nikada nije razmišljala o tome, zaista. I onda je rekla: "Mi smo strašno srećni u životu.” Odgovorio sam: "Da, srećni smo što smo se našli”, a onda je ona zaključila: "Izgleda da tu sreću treba podeliti sa nekim drugim ljudima.""

Da ga je očinstvo na pragu sedme decenije ipak malo izmorilo, Džordž je i javno pričao, a i nesvesno pokazao. Naime, osim što sad nosi potpuno sedu bradu i kosu, njegovo lice je ispijeno, što ranije nije bio slučaj. Takođe, nedavno je na setu filma "Karta za raj” u Australiji pokazao i stomačić. S druge strane, njegova je supruga zaista kao vino, jer je s godinama je sve lepša, a mediji od početka vole njen besprekorni modni stil.

Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master