Follow us

Ludi tretmani holivudskih zvezda

Slavnima ništa nije teško kada treba prošetati crvenim tepihom u punom sjaju. Nova sezona je počela dodelom Oskara, a pandemija je učinila da jedan zahvat postane posebno tražen.

MissBloom TEAM
Ludi tretmani holivudskih zvezda

Poznato je da su slavne ličnosti spremne na sve kada se treba pojaviti na nekom glamuroznom događaju, ali je skori kraj pandemije nadmašio sve njihove napore. Ne samo što su otišle mnogo dalje od savršene šminke, nove frizure i donjeg rublja koje oblikuje telo, nego su imale najčudnije kozmetičke zahteve do sada.

Tajne su otkrivene već na prvom od svih "crvenih tepiha”, dodeli Oskara. Na ispravljanju namrštenih čela i naduvavanju usana radila je prava armija plastičara. Jedan tretman je bio posebno popularan. Koliko god čudno zvučalo, dve godine kovida ostavile su najbolje žene Holivuda u strahu od naglog povratka na visoke potpetice.

U pomoć su im priskočili najbolji hirurzi iz Los Anđelesa i ubrizgavali im botoks - u stopala. Tako su im omogućili da se elegantnije kreću crvenim tepihom ispred Teatra Dolbi, koji meri više od 300 metara. Dr Ejva Šamban, čije su klijentkinje Nikol Kidman, Anđela Baset i Kris Kardašijan, podseća za Daily Mail da te dame ne idu na svečane događaje da bi sedele. "To je jednako trosatnoj šetnji gradskim blokom, s tim što se treba zaustavljati radi intervjua, a sve to na tankom crvenom tepihu, tako da treba izdržati udarce cipela sa tvrdim đonom o beton ispred dvorane", kaže ona. Injekcije uključuju filer za stopalo, a botoks je tu da ublaži bolove i preterano znojenje.

Jedna holivudska zvezda, koja nije želela da joj se otkriva ime, priznala je da je imala takav tretman i dodala: "Svi koje znam to rade. Kao i svaka druga žena na svetu, stavljala sam botoks i filere u lice."

"Zapravo, pojačala sam tretmane od pandemije jer su me brojni pozivi putem Zooma naveli da shvatim koliko loše izgleda moje lice, ali smo bili i srećni jer smo maskama u početku prikrivali ta "mala poboljšanja". Onda je počela sezona nagrada i ja sam morala da uguram stopala u štikle prvi put posle dužeg vremena. Dve godine sam nosila japanke i Ugg čizme. Uspela sam u nekoliko događaja, ali sam bila u agoniji. Bolelo me je pakleno. Pitala sam svog plastičnog hirurga šta može da uradi. A odgovor je bio fileri, i botoks protiv bola. To je neverovatno!", oduševljena je ova zvezda. Dr Šamban kaže da cena "postava za stopala" ide između 1.500 i 2.500 funti, u zavisnosti od toga koliko i šta se ubrizgava, a najviše se pominje hijaluronska kiselina. "Kako starimo, gubimo masnoću i volumen u svim delovima tela. Na našem licu to uzrokuje udubljenja na obrazima i ispod očiju. U stopalima, međutim, gubimo podlogu - sa bolnim rezultatima", objasnila je dr Ejva Šamban.

Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master