Follow us

Sindi Kraford: Šta bih savetovala mlađoj sebi

Obožavaoce je raspametila svojom fotografijom iz detinjstva, a naročito porukom kojom je otkrila svoju ranjivu stranu.

MissBloom TEAM
sindi kraford

Proslavljajući svoj 56. rođendan, supermodel Sindi Kraford se najpre zahvalila svojim obožavaocima na divnim željama, a onda objavila fotografiju kad je bila devojčica, sa naročitom namerom - da sebi u dečijem dobu prenese nekoliko "tops&tricks". Premda se pre 22 godine zvanično povukla s modnih pista, povremeno se pojavljuje u modnim časopisima, pokazujući da i dalje može zaustaviti saobraćaj gde god se pojavi. I dalje je predivna, mladolika i vitka.

"Šta bih poručila malenoj Sindi? Rekla bih joj da bude ljubaznija prema sebi, da se odnosi prema sebi na način na koji se odnosi prema svojim prijateljima. Htela bih da zna kako se svi osećaju nervozno u novim situacijama i ponekad jednostavno moraš da glumiš da si jači dok ne uspeš. Poručila bih joj da se ne boji da napravi budalu od sebe - igrati, pevati - čak iako nije dobra u tome".

Bivša supruga Ričarda Gira, koja danas živi u dugom i srećnom braku s preduzetnikom Rendijem Gerberom, i sama je preduzetnica. Na fotografiji je nosila niz zlatnih narukvica na oba ručna zgloba i nekoliko prstenova, što je ujedno bio deo reklame za njen kozmetički brend Meaningful Beauty. Rođendanski postovi su sakupili 25.000 lajkova od njenih šest miliona fanova za samo dva sata od postavljanja.

Prijateljica i koleginica Kristi Brinkli darovala joj je vatreni emotikon dok je glumica Roma Dauni odgovorila sa "Izgledaš sjajno!"

Kraford na licu nije imala ni trunke šminke, a nosila je crni top bez rukava sa nabranim strukom i maslinastozelene helanke visokog struka.

Dok njena ćerka Kaja Gerber ima 20 godina i uveliko osvaja modne piste, Sindi često objavljuje kako vežba u kućnoj teretani. I te kako se trudi da zadrži liniju koja bi joj i sada mogla obezbediti unosne modne ugovore. Otkrila je da joj je planinarenje omiljena aktivnosti: s prijateljima i mužem, 59-godišnjim vlasnikom lanca restorana i noćnih klubova s kojim je u braku već 24 godine, najradije istražuje okolinu Malibua, gde žive. Njih dvoje imaju i sina Preslija, manekena i glumca u usponu.

Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master