Follow us

Zvezde koje su se srele s duhovima. Ali ne na filmu!

Jedna je čak pozvala prave isterivače...

MissBloom TEAM
zvezde koje su se srele sa duhovima

Većina ljudi se s onostranim bićima susreće na filmu ili u književnoj mašti. Slično važi za glumce, naročito one koji igraju u hororima. Ako baš i nije tako, malo koja zvezda će priznati susret za koji misli da se ne može zdravorazumski ni naučno objasniti. Jer, publici malo nedostaje da ih posmatra čudno, a producenti izbegavaju kao neuračunljive. Ipak, nađe se pokoja poznata osoba koja je dovoljno odvažna da prizna ne samo kako se upoznala s natprirodnim silama, nego se i s njima borila. Jedna je čak morala da pozove isterivače duhova. Prave, ne one iz slavnog serijala.

U nastavku donosimo nekoliko strašnih iskustava poznatih osoba.

Kortni Koks najbolje poznajemo kao Moniku iz serije Prijatelji, a da ne znamo da je ona zbog duha morala da se iseli iz kuće. Naime, pošto je kupila kuću u Los Anđelesu, otkrila joj je jedna bivša stanarka, muzičarka Karol King, da su se tu događale neke čudnovate stvari. Iako joj Kortni u početku nije verovala, strah je počeo da joj raste nakon što je nekoliko njenih gostiju izjavilo da su videli ženskog duha kako sedi na ivici kreveta. "Iako sam se plašila pomalo, još uvek nisam verovala u duhove, sve do dana kada mi je poštar pokucao na vrata i odmah me pitao znam li da imam duhove u kući. Upitala sam ga zašto to misli, a on mi je odgovorio da - neko upravo stoji iza mene!", ispričala je glumica emisiji Džimija Kimela. Čim je zatvorila vrata, donela je odluku da se iseli i stavi kuću na prodaju.

Glumica Salma Hajek je tek nedavno objavila da je njen dom u Londonu bio doslovno opsednut duhovima. Drugačije nisu mogle da se objasne stvari koje su im se događale. Klavir bi sam od sebe počeo da svira, svetla bi se iz čista mira gasila i palila. Ona je odlučila da pozove stručnjake, a više o tome ispričala je njena ćerka Valentina. "Videla sam užasne stvari koje su izgledale tako stvarno, a onda je mama pozvala pomoć, iako ih ona nije mogla videti", rekla je u emisiji Elen Dedženeres. Isterivači su u njihovom domu pronašli čak 20 duhova. Jedan od članova službe tvrdio je da vidi jednu časnu sestru i staricu sa detetom. Uspeli su da oteraju većinu, a ne sve. Salma je kasnije priznala da su još dva duha ostala u kući.

Pop zvezda Arijana Grande se našla u jezivim okolnostima pošto je posetila naročito groblje u Kanzasu, ono koje hrišćanski vernici smatraju jednim od sedam vrata pakla koja se nalaze na Zemlji.

"Osetila sam intenzivnu i strašnu negativnu energiju koja se širila čitavim automobilom. Tu je bio i miris sumpora koji je jedan od znakova demonske prisutnosti", izjavila je muzičarka za magazin Complex. Posle toga, njoj su počele da se događaju i druge neobjašnjive stvari: noću je čula šapate, a pričinjavale su joj se i strašne prikaze u crnoj i crvenoj boji.

Priče o natprirodnim događajima zapravo uopšte nisu retke. Iako ih mnogi smatraju naivnima ili plodom mašte začinjene raznim religijskim predstavama koje se prenose s kolena na koleno, valja podsetiti da su mitologije skoro svih naroda sveta prepuna demona, vila, zmajeva, duhova, koji nisu uvek zli, nego mogu donositi i dobro.

Foto: Profimedia

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master