Follow us

Raw torta sa višnjama

Uvereni smo da nikada niste jeli zdraviju i ukusniju tortu u isto vreme.

MissBloom TEAM
raw pita sa visnjama

SASTOJCI:

Za koru:

2 šolje badema, 1 šolja urmi, kašičica kakaoa, voda po potrebi (da se smesa poveže)

Za fil:

2 šolje višanja, 2 šolje indijskih oraha, šolja kokosovog mleka, 3 supene kašike kokosovog ulja, 2 supene kašike čija semenki, 2 supene kašike meda ili javorovog sirupa

Za preliv: želatin

PRIPREMA:

Sve sastojke za koru stavite u multipraktik/blender i mešajte ih dok ne dobijete glatku smesu. Dobijenu koru stavite u odgovarajući kalup. Preko dobijene kore poređajte šolju višanja. Zatim, sve ostale sastojke za fil, osim preostalih višanja, stavite u multipraktik/blender i mešajte ih dok ne dobijete sjedinjenu smesu. Dobijeni fil stavite preko kore i višanja. Napravite preliv od želatina, prema uputstvu sa kesice, i prelijte preko. Kada se ohladi, odložite tortu u frižider

Tekst: Redakcija magzina Miss Bloom

Foto: Shutterstock

PROČITAJTE JOŠ

<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> master